Születésmese - egyéni, kiscsoportos vagy óvodai, iskolai keretek között
2014. szeptember 22. írta: CsLKati

Születésmese - egyéni, kiscsoportos vagy óvodai, iskolai keretek között

3-7 év (óvodások, elsősök)

tumblr_mueoyjPoIA1sffam1o1_500.jpg

Mi történik a kisbabával, amikor megszületik?                                                          Én hogy születtem?

Hogy talál rá a kisbaba az anyukájára?

Mi történik ezután?

Kérdések és válaszok játékos, mesés csoportos formában, amik segítenek feloldani a születéskori nehézségeket, az elválást, és segítenek megtalálni a természetes, egészséges folyamatokat.

Egy alkalommal max. 12 aktív gyermeket tudunk fogadni.

Egy csoportot min. 6 aktív gyermekkel indítunk el. Aktív gyermeknek számít az, aki a mesébe aktívan, résztvevőként be tud kapcsolódni, testvérek természetesen jelen lehetnek.

45 perc interaktív foglalkozás, képekkel, szóban elmesélt mesével, majd gyermekekhez méretezett babával eljátsszuk a hallottakat. A kérdésekre őszinte válasz születik életkornak és fejlettségnek megfelelően, a kisgyermek lelki érettségének megfelelően szelíden, de érthetően. 

A gyerekek része után tanácsadás, konzultációs lehetőség nyílik szülők részére, ahol a természetes, egészséges folyamatok megerősítéséről esik szó, illetve arról, hogy milyen módon, hogyan lehet a szülő-gyerek kapcsolatot megerősíteni, támogatni és gyümölcsözővé tenni. Ez könnyebbé teszi a hétköznapokat, az egymás iránti elköteleződést, tiszteletet és erőt ad ahhoz, hogy megértsük önmagunkat, egymást, változásainkat és reakcióinkat.

Szülő(k) részvétele ajánlott, a gyermekek foglalkozása után szülőknek külön alkalom beszélgetésre további 45 percben, miközben a gyermekek foglalkozása külön helyiségben zajlik tovább. Személyes konzultációra, felnőtt csoportba való jelentkezés lehetséges.

Díj: 4.900,- Ft/család; 

Intézményeknek egyedi ármegállapítás, a szexuális felvilágosítás vagy családi életre nevelés keretből is elszámolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr386719889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása