Megnyugszik a baba vagy inkább egyszerűen csak fél ...
2015. december 04. írta: CsLKati

Megnyugszik a baba vagy inkább egyszerűen csak fél ...

Megy ez a videó körbe-körbe, mint valami szuper módszer a kisbaba megnyugtatására.

Nézzük meg, hogy mi történik valójában:

 

 A kisbaba fél. Amit itt látunk, mint produkció az a kisbaba kortizolszintjének a növelése és a félelemtől való bénultság állapota.

1. nem a szüleit érzi, 2. levegőben lóg, 3. karjai le vannak szorítva, 4. nem tud kapaszkodni, 5. a védelmét szolgáló reflexek le vannak fogva, 6. ha egy gyerek csöndben van, azt a mi "rendes" társadalmunk jó gyereknek könyveli el, miközben a gyerek csak egyszerűen le van bénulva a félelemtől, 7. anyaként gondold végig, hogy egy idegen elkezdi a szemed láttára, élőben himbálni a levegőben a gyerekedet ...

Biztosan ezt akarod?

Ha megöleled és ringatózva járkálsz vele, a baba biztonságban fogja érezni magát az édesanyja vagy édesapja közelségétől, és meg fog nyugodni. Anya ölében a szoptatás a megnyugtatás egyik legjobb módja, a bőr-bőrkontaktus pedig elősegíti a nyugtató, relaxáló oxytocin-hormon kiáramlását.

Karok nélkül is sikerül ...

Strength of a mother.... So amazing!

WOW!!! Now this is the strength of a mother... not just a woman... A good mom and wife too... You have to see this to believe it.... Wonderful!!! So amazing... What a super mom... She is blessed!!!

Szerző: Ibifuro Longjohn, 2014. február 22.

 

Jó lenne megismerni a gyerekek egészséges viselkedését, és arra adekvát módon válaszolni.

Csomóné Lindmayer Katalin
2015. december 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr358138412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása