Hüvelyi úton császármetszés után? Igen, lehetséges ...
2017. november 25. írta: CsLKati

Hüvelyi úton császármetszés után? Igen, lehetséges ...

Sorban születnek kisbabák, akik 1-2-3 császármetszés után hüvelyi úton érkeztek a világra.

Édesanyáik egymást erősítve, egymásba kapaszkodva néhány kísérővel támogatva indulnak az úton és megteszik azt, amire a szakemberek azt mondják, hogy lehetetlen. Gratulálok Nektek és örülök, megtisztelve érzem magam, hogy részese lehet ennek a folyamatnak akár közelről, akár távolból.

Az emberi test, az anya teste arra készül, hogy világra hozza gyermekét.
A kisbaba arra készül, hogy hasból hasra érkezzen azon az úton, ahogy évmilliók óta teszi ezt az emberiség. Ugyanígy hasból hasra érkezhet műtét után is, és gyógyítja a lélek sebeit.

kateh6.jpg

Ha tiszteletben tartjuk a tudomány vívmányát és akkor használjuk, amikor szükség van rá, életeket menthetünk, ha tiszteletlenül bánunk vele, akkor a félelmet és a fájdalmat erősítjük. Helye van a császármetszés használatának, és tisztelet és különleges bánásmód illeti meg a nagy hasi műtéten átesett édesanyákat.

A természetes, egészséges folyamatok támogatása hatalmas erőt ad, lendületet és a megfélemlítést képes legyőzni.

Köszönöm a híreket és sok-sok erőt, boldogságot, örömet és egészséget kívánok mindenkinek.
Ez erőt ad az asszonyoknak, kisbabáknak, családoknak.

Képesek vagytok rá, hogy a testetek a kisbabátokat megszülje. Ha pedig ez nem volt lehetséges, akkor begyógyuljon ennek a hiánya.

Te vagy a legjobb édesanyja a babádnak!

Keress magad mellé olyan segítőket, akik ebben támogatnak Titeket! Áldás kísérjen Titeket!
Szeretettel várlak egyéni vagy csoportos feldolgozásokra, gyerekeket pedig Születésmesével. www.lindmayerkatalin.weebly.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr8913384349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása