A korai bőrkontaktus és az édesanya támogatása I.

Többször kérdezitek tőlem, hogy hogyan lehet jól támogatni az anyababa egységet szülés közben és után. Mi a teendő akkor, ha az anya nincs kész a szülést követően arra, hogy testére vegye a kisbabáját?

A kisbaba hasból hasra érkezik. Erre vágyik, erre számít. Erre van felkészülve az összes porcikája, más számára nem létezik. 

bonding_c-sec.jpg

Ha az édesanyának nem lenne karja, senkinek eszébe nem jutna, hogy ne tegye rá a babát. Ha a lelkében van blokk és képtelen magához ölelni a babát, akkor kell hogy legyen ott valaki, aki ebben őt segíti. Aki elismeri és tudja, hogy soha, semmilyen esetben sem a szeparáció lesz megoldás vagy lehetőség. Olyan valaki, aki tisztában van a szeparáció következményeivel és az egészséges, természetes folyamatok támogatásával, ismeri az újszülött születés utáni viselkedését, az anya szülés utáni egészséges reakcióit.

Legyél alfanőstény, aki megmutatja a bizonytalan anyának az utat, ami az emberiség sajátja évszázmilliók óta, ami megtartja és továbbviszi az életet, és az emberi faj túlélését biztosítja!

DE - és ez nagyon fontos! ... A korai bőrkontaktus és az édesanya támogatása II.

... egy aláírással támogathatod, hogy megvalósulhasson. http://www.gopetition.com/petition/36784.html - itt írd alá!