A szül(et)és síkjai - avagy a bonding csodája

95N8u7d.jpg_1366x768

A szüle(et)és spirituális síkjai - 

Az Anya erejével indul, átlép az anya saját fajfenntartási ösztönén egészen az életösztönéig, majd ezen is túljut. A Föld fajfenntartási ösztönéhez,

... és ekkor jön képbe a Baba, akinek az energetikája itt valami nagyot kap ettől, elkezdenek feléledni az újszülöttkori reflexei, és az újracsatlakozáskor - mellretapadáskor, ha ezt egyedül tudta megtenni az önálló! mellrekúszásával - továbbjut a földi létet fenntartó nagy Teremtői létbe: 

mindketten megmerítkeznek a Nagy Egészben, az Isten teremtő erejében, ami évmilliók óta fenntartja az emberiséget, évmilliárdok óta a Földet - és akkor egyesül minden mindennel, és innen kapja meg a nagy, tiszta löketet az élethez, amiből az édesanya is részesül.

Ebből az erőből erőt merítve indulhat el az új élet tisztán, erősen, saját életét beindítva, hogy életfeladatát elvégezze, hivatását betöltse. A várandós nőből pedig anya válik, bekapcsolva az anyai ösztönöket.

Az AnyaBaba páros bőrkontaktusban - a meztelen baba édesanyja csupasz mellkasán-hasán hosszában - tudja kibontakoztatni, életre kelteni ezeket a képességeit.

Támogasd őket megfelelően támogatva >>>

Csomóné Lindmayer Katalin
2016. július 11.