Kötődés támogatása, amikor anya magatehetetlen
2020. október 27. írta: CsLKati

Kötődés támogatása, amikor anya magatehetetlen

Amikor a sikerről kérdeztek, nekem általában ilyen sztorik jutnak az eszembe először. Benne van a testi, lelki jólét, a támogatás bősége, az isteni szeretet és gondviselés, az emberi támogatás, leleményesség, jelenlét és szupererő!
Ha tudjuk és ismerjük a természetes, egészséges folyamatokat, a biológiai normát, akkor tudjuk, hogy hova szeretnénk eljutni, és képesek vagyunk elővenni a szupererőnket, megnyílik a kreativitás és megjelenik a megoldás.
Hajrá, menni fog! <3
#bonding #koraikötődés #korai_kötődés #AnyaBaba_egység #jólét #bőség #biológiai_norma #szupererő
A mai nap képe:
468526_10150694399916942_378439056_o.jpg
"A nővér segít az 1 napos kisfiamnak (#2), miközben én az intenzíven feküdtem a szülést követően. Ekkor mind a négy végtagom le volt bénulva, és csak a finom bőrét és haját éreztem, amikor a rám helyezték egy ölelésre. A szoptatás volt az oka, hogy engedélyt kapott rá, hogy velem maradhasson a kórházban azon az 5 hónapon keresztül, amíg bent éltem és a fizikai rehabilitációmat végeztem, újra járni tanultam (az ő születéséből fakadó szövődmények miatt). Elképesztő, hogy mennyi babacucc fér egy kórházi szobába. Most, 16 hónaposan is rendszeresen szopik! Ha ez nem egy sikertörténet, akkor nem tudom, hogy mi az �" Serena Tremblay
Mit gondoltok erről a képről, hogy és miben valósul meg vagy sem a korai kötődés?
Hogyan támogatja a környezet, személyzet?
Csomóné Lindmayer Katalin
2020. október 27.

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr3316259646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása