Mikroszülés - Világpremier
2014. szeptember 03. írta: CsLKati

Mikroszülés - Világpremier

10492546_1467698210152383_3505382553920939882_n.jpg

2014. szeptember 20. 14:00–17:00
H13: Horánszky utca 13., Budapest, Hungary

A “Mikroszülés” egy új, egész estés dokumentumfilm, mely teljesen új megközelítésben tekint a szülésre, egy mikroszkóp lencséjén keresztül. A legújabb tudományos kutatásokat vizsgálva, a film azt tárja elénk, hogy gyermekeink egészségére életre szóló hatást gyakorol az a mód ahogyan szülünk és mindez valószínűleg még az emberiség jövőjét is érintheti.

További információ: https://www.facebook.com/events/695373160541735/?fref=ts

"Már majdnem a 4. generáció születik úgy, hogy nem ismeri a szülés természetes módját, nem látta, és saját maga újszülöttként sem tapasztalta meg azt, hogyan zajlik az újszülött és édesanyja össztánca szül(et)és után. Mindezt újra kell tanulni. Az ismeretlen félelmetes, és a sok éve, évtizede begyakorolt, alkalmazott, bár nem természetes módszereket nehéz felváltani újjal. A természetes, egészséges folyamatok támogatása, a szül(et)és utáni azonnali és fenntartott bőr-bőrkontaktus, a szoptatás a biológiai norma, az újszülött és az édesanya alapvető testi és lelki szükségleteinek megnyilvánulása, ez az aranyalap, ami évmilliók óta képes volt fenntartani az emberiséget. Ami ettől eltér, az mind alternatíva, és épp ezért pótmegoldás.

A gyermek az anyához tartozik – akár egészséges, akár beteg, akár élő, akár halott – az anya a gyermekéhez tartozik. A gyermek a szüleihez tartozik. Minden körülmények között." Csomóné Lindmayer Katalin

Köszönet Bálint Zoltán -nak, hogy lehetővé tette a film magyarországi bemutatását.

A film magyar nyelven feliratozva.
Külön köszönet az alább felsorolt önkéntes fordítók gyors, pontos, szakszerű és önzetlen munkájáért!

Vajnainé Polyák Adrienn, Adrienn Somerville, Barbara Pusztay, Enikő Sűrű, Ibolya Kapta, Julianna Méhes, Krisztián Orosz, Orsolya Liptay, Piros Clease, Roni Karsai

A filmvetítés moderátora: Katinka Egres

A belépés díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges, mert a hely befogadóképessége limitált. Kérjük töltsd ki a linken található regisztrációt is:

http://www.ibolyakapta.com/elet-unnepe/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr676660925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása