BodyTalk a családok egészségéért
2015. április 23. írta: CsLKati

BodyTalk a családok egészségéért

Mi is az a BodyTalk?

Dr. John Veltheim úgy fejlesztette ki a BodyTalkot, hogy az élő szervezetek belső intelligenciájának vezérlésével pontosan fel lehessen térképezni a szervezet azon pontjait, amelyek között sérült a kapcsolat és felborult az egészséges egyensúly. A tartósan egyensúlytalan állapot különböző tünetek kialakulásához vezethet.

A BodyTalk terapeuta egy szigorú kérdésprotokollt használva, izomválasz (biofeedback) segítségével tárja fel a szervezet prioritásait. Ez azért lényeges, mert a szervezet belső intelligenciája mindenkor pontosan tudja mely pontok között mikor és milyen sorrendben kell helyreállítani az egyensúlyt. Az egyensúly újra megteremtésének folyamatát különböző technikákkal idézzük elő, amelynek alapjai tudományosan alátámasztottak.

Tehát a BodyTalk alkalmazása során a kliens szervezetének saját belső intelligenciája az, ami folyamatot vezérli, és nem a BodyTalk terapeuta állapítja meg a teendőket. A terapeuta ezeket a protokoll segítségével összegyűjti és különböző technikák segítségével az egyensúly visszaállítását ösztönzi a kliens öngyógyító folyamatainak felébresztésével. Ezt a gyógyító folyamatot a szervezet saját maga megtanulja, újratanulja, és képes lesz a továbbiakban élni vele. Ez a módszer ebben a sajátosságában nagyban különbözik legtöbb más terápiától.

Miért különleges a BodyTalk?

A BodyTalk holisztikus szemléletű, non-invazív, fájdalommentes és teljesen biztonságos módszer, amely segít helyreállítani a szervezet kommunikációs hálózatait, ezzel elősegítve az öngyógyító folyamatokat. Ugyanakkor fontos tudni azt, hogy maga a BodyTalk nem a betegségeket szünteti meg, és nem használható diagnózisok felállítására, vagy gyógyszerek/étrendkiegészítők ajánlására. A módszer segít újrahangolni a szervezet saját, természetes energiamezőit, ezzel megteremtve azt a környezetet amelyben a szervezet képessé válhat a teljes öngyógyításra.

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr287393430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása