Ne suttogj, hanem hallgasd a babád! Az Anya az igazi Suttogó
2016. május 12. írta: CsLKati

Ne suttogj, hanem hallgasd a babád! Az Anya az igazi Suttogó

Figyeld a babád - ha észreveszed, hogy valami új dolgot kezdett el csinálni, felfedezett valamit, vagy valamire nagyon készül, esetleg betegség bujkál benne, jön a foga, melege van, fázik, vagy csak anyához bújna, ez mind indok a szoptatásra. Ez erőt ad neki, enyhíti a fájdalmát, biztonságot nyújt, félelmet elűz. Olyan, mint a gyógypuszi.

Egyszerűbb, ha nem keresed az okát, csak mellre teszed. Számolatlanul. Gondolkodás nélkül. Óra nélkül. Mérleg nélkül.

Ha ez már jól megy, ... akkor, de csak akkor már könnyebb észrevenni és megtanulni értelmezni az ettől eltérő szükségleteket, jelzéseket, és ezekre adekvát módon válaszolni. Ez fog segíteni megérezni, meglátni a jeleket nagyobb korban is, és lehet, hogy akkor is szüksége lesz még egy kis mellre kerülésre, és  Ez teszi a ti kapcsolatotokat gyönyörűvé és egyedülállóvá :)

TE vagy az igazi Suttogó :) mert megkaptál hozzá MINDENT, hogy képes legyél rá! Keress olyan támogatókat magad mellé, akik ezt tudják, megbíznak bennetek és képesek arra, hogy támogassák benned a természetes, egészséges folyamatokat.

mom-1006328_960_720.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr827566488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása