A korai bőrkontaktus és az édesanya támogatása I.
2014. szeptember 05. írta: CsLKati

A korai bőrkontaktus és az édesanya támogatása I.

az igazi szülésélmény

Többször kérdezitek tőlem, hogy hogyan lehet jól támogatni az anyababa egységet szülés közben és után. Mi a teendő akkor, ha az anya nincs kész a szülést követően arra, hogy testére vegye a kisbabáját?

A kisbaba hasból hasra érkezik. Erre vágyik, erre számít. Erre van felkészülve az összes porcikája, más számára nem létezik. 

bonding_c-sec.jpg

Ha az édesanyának nem lenne karja, senkinek eszébe nem jutna, hogy ne tegye rá a babát. Ha a lelkében van blokk és képtelen magához ölelni a babát, akkor kell hogy legyen ott valaki, aki ebben őt segíti. Aki elismeri és tudja, hogy soha, semmilyen esetben sem a szeparáció lesz megoldás vagy lehetőség. Olyan valaki, aki tisztában van a szeparáció következményeivel és az egészséges, természetes folyamatok támogatásával, ismeri az újszülött születés utáni viselkedését, az anya szülés utáni egészséges reakcióit.

Legyél alfanőstény, aki megmutatja a bizonytalan anyának az utat, ami az emberiség sajátja évszázmilliók óta, ami megtartja és továbbviszi az életet, és az emberi faj túlélését biztosítja!

DE - és ez nagyon fontos! ... A korai bőrkontaktus és az édesanya támogatása II.

... egy aláírással támogathatod, hogy megvalósulhasson. http://www.gopetition.com/petition/36784.html - itt írd alá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr626671089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása