Szoptatás = vérfertőzés
2016. május 29. írta: CsLKati

Szoptatás = vérfertőzés

Amikor az átverés megmarad össztársadalmi szinten elfogadott normaként. Nézzünk picit a dolgok hátterébe. Sokszor, nagyon sokszor megéri!

Ezért (is) érdemes ismerni a természetes egészséges folyamatokat. Azon kívül, hogy meglátjuk bennük a saját sebeinket és a feltétel nélküli szeretet fényében begyógyíthatjuk azokat, segítenek visszatérni abba a kerékvágásba, ami a legkevesebb erőfeszítéssel és energiaráfordítással tart életben.

"2000-ben saját bevallása szerint 200 ezer támogató aláírást sikerült összeszednie Abelnek a szoptatás betiltását követelő petíciójára. Az akcióval a republikánus közönséget célozta meg, és azt állította, hogy a szoptatás sérti a csecsemő személyiségi jogait, a vérfertőző szexuális kapcsolatok előszobája, és súlyos pszichés zavarokat okoz a gyermekekben. A kezdeményezésnek több ezer támogatója akadt, Abelnek sikerült bejutnia a hírtévék műsoraiba, ahol valódi nőszövetségek elképedt vezetőivel folytatott roppant szórakoztató vitákat." (Forrás: Index-hu Hanula Zsolt tovább a cikkhez)

Ha jól körüljárjuk a témát, láthatjuk, hogy Alan Abel abból csinált karriert, hogy görbetükröt tartott a társadalomnak:

"Alan Abel fél évszázados trollpályafutása alatt egyetlen dolgot akart elérni: görbe tükröt mutatni az amerikai sajtónak és az amerikai népnek, megmutatva, mennyire álszentek, prűdek, felületesek, szenzációhajhászok, és milyen olcsó trükkökkel hagyják magukat átverni. Olyan értelemben talán kudarcot vallott a munkája, hogy ezek ma is elmondhatók, sőt jellemzőbbek, mint valaha - de ilyen szórakoztató médiahekk-sorozatot talán már soha senki nem lesz képes utánacsinálni." (Forrás: Index-hu Hanula Zsolt tovább a cikkhez)

Miért is fontos ez?

Egy-egy ilyen kijelentés megmozgatja az emberben lapuló traumákat (már, ha van neki) és rögtön belekapaszkodik egy ilyen kijelentésbe, amit utána körbehordoz és önigazolásként, a saját félelmeinek, fájdalmainak támogatójaként viszi magával és minél több helyre adja tovább. Várja, hogy a társai bólogassanak, helyeseljenek és igazolják, hogy igen, ez rendben van, és adja tovább, és újabb cikkek, tanulmányok születnek a saját traumák igazolására.

A belső meggyőződés a gyógyulás után erőt ad ahhoz, hogy megértsd az ilyen kijelentések iróniáját, szarkazmusát és helyén tudd kezelni. Soha semmi nem lesz képes már kizökkenteni téged, tudod, hogy mederben vagy, és a helyeden vagy.

Ezért fontos ismerni a természetes, egészséges folyamatokat. A belső gyógyulás után SEMMI nem lesz képes téged kizökkenteni. Neked nem lesz fontos tanulmányokat lobogtatnod és másokra hivatkozni, mert a legerősebb, legmagasabb szintű támogatásban van részed. Az isteniben - vagy, hívd ahogy saját hitrendszered szerint jóleső érzéssel tölt el - ami évmilliók óta fenntartja az emberiséget.

Mert KÉPES VAGY RÁ!

Csomóné Lindmayer Katalin
2016. május 29.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr838755824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása