Szoptatás vagy tápszer - a többség döntése?
2018. július 12. írta: CsLKati

Szoptatás vagy tápszer - a többség döntése?

Minden egyes szoptatott gyermek csökkenti a nem szoptató társadalomból profitáló cégek nyereségét. Minden szoptatott, anyatejes kisbaba erősíti a társadalom hosszú távú testi/lelki egészségét.

Kapcsolódó kép

Amikor megint a tolerancia álcája mögé bújik az erőszak: legyünk toleránsak azokkal az anyákkal, akik nem tudnak szoptatni, és tápszer után nyúlnak.

Nézzünk picit a tények mögé:

Több világmédia is tájékoztattott arról, hogy a WHO genfi ülésén az USA más országokat gazdasági megtorlással fenyegetett, mert azok a szoptató édesanyák támogatását helyezték a tápszergyártó cégek nyeresége elé. Amint azt a New York Times hangsúlyozta: minden egyes szoptatott gyermek csökkenti a nem szoptató társadalomból profitáló cégek nyereségét.

Az USA ezen lobbicsoportjának a gyermekek és édesanyák egészsége helyett fontosabb tápszergyártó cégek (70 miliárd dollár éves nyeresége) támogatása.

JÓ TUDNI, hogy a tápszergyátók annak érdekében, hogy egy kisbaba tápszert fogyasszon - akár van rá szüksége, akár nincs - 40 EURO (12 400FT) invesztálnak minden egyes megszületett gyermekbe.

Minden egyes szoptatott gyermek csökkenti a nem szoptató társadalomból profitáló cégek nyereségét.
Minden szoptatott, anyatejes kisbaba erősíti a társadalom hosszú távú testi/lelki egészségét.

Amikor egy édesanya szoptatási problémával szembesül, szakértő segítséggel, és közösségi támogatással képes túllendülni rajta. Ha szükséged van segítségre, keress fel, akár már a várandósság előtt, alatt is.

Kapcsolódó kép

Melyik a jobb?

Csomóné Lindmayer Katalin
2018. július 12.

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr8914108529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása