Fogyókúra - diéta
2016. június 16. írta: CsLKati

Fogyókúra - diéta

Egész életünket átjárja az egészségre való törekvés, a fizikai test egészségesen tartása, az aktuális felállított mércéhez való igazítása.

alma_fogyokura.jpgdiet.jpgRengeteg fajta diéta, fogyókúrás módszer, táblázat, terv, stb jár körbe-körbe. Módszerek, csodabogyók. Na, a bogyókat inkább hagyjuk el, és kérdezzünk meg egy szakembert vagy tanuljuk meg, hogy kell a testünk szükségleteit felismerni.

Az ember röviden test-lélek-szellem-elme (és még rengeteg minden) egysége. Az egyensúly eléréséhez, a fizikai test jólléte mellett ugyanekkora figyelmet érdemel a többi rész is: a lelki, a szellemi, a spirituális, az elme pallérozása.

 

Etetjük, itatjuk fizikai testünket.
Etetjük, itatjuk a traumáinkat.

Fizikai testünk erősödik, életerős lesz, képes hegyeket megmászni. Lelkünk erősödik, életerős lesz, képes lesz hegyeket mozgatni.

Tarts velem. Kezdjük itt, az alapvető szükségletek megismerésével. Ehhez a Maslow-piramis jól látható és értelmezhető képet mutat.

maslow.jpg

Ki lennél a traumád nélkül?

Kezdjük el nyári trauma-diétánkat :) hajrá, menni fog!

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesmese.blog.hu/api/trackback/id/tr988813668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása